Helsingin Painehuolto HPH logo ilman taustaa sininen

Myynti:  044 036 7195

Päivystys:  050 566 2996

Huolto:  010 581 3450

Päivystys:  050 566 2996

Myynti:  044 036 7195

Huolto:  010 581 3450

Ruuvikompressorit

Atlas Copco G2-15

Atlas Copcon kompressorit ovat tunnetusti luotettavia ja tehokkaita. Siksi G-sarjamme on jo pitkään ollut PK- yritysten suosima paineilmaratkaisu. G 2-7 sekä G 7-15 EL ovat kaikin tavoin erinomaisia:

 • Hiljainen
 • Suorituskykyinen
 • Tehokas
 • Luotettava

Ihanteellinen kompressori pienyrityksille.

Käsittelemättömässä paineilmassa on kosteutta, öljyaerosoleja ja likahiukkasia, jotka voivat vaurioittaa paineilmalaitteistoa ja johtaa lopputuotteen pilaantumiseen. Atlas Copcon G-sarjan kompressorit tuottavat puhdasta, kuivaa paineilmaa parantaen laitteiden luotettavuutta, auttaen välttämään kallista seisokkiaikaa ja varmistaen tuotteiden laadun.

Atlas Copco G15L-22

Öljytiivistettyjä G 15L-22 -ruuvikompressoreja on saatavana 15 kW:n, 18 kW:n ja 22 kW:n malleina. Ne ovat energiatehokkaita ja luotettavia Workplace-paineilmakompressoreita, joiden elinkaarikustannukset ovat erittäin alhaiset. Nämä paineilmakompressorit on suunniteltu toimimaan ankarimmissakin ympäristöissä ja hiljaisesti 67–70dB(A):n melutasolla. G 15L-22 -sarja on suunniteltu ja valmistettu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 1217 mukaisesti, mikä varmistaa paineilmakompressorin luotettavan ja huolettoman toiminnan. Vakiona nämä yksiköt on suunniteltu toimimaan ympäristön lämpötilaan 46 °C (115 °F) asti, ja niitä on saatavana kiinteällä kuivaimella (Full Feature) tai ilman kuivainta (pack) mallina. 

 • Korkealaatuinen puristuselementti 
 • IP55 (TEFC) -moottori, joka täyttää tai ylittää IEEE- ja NEMA Premium –tehokkuusvaatimukset ja jossa on vakiona kestovoidellut laakerit.
 • Base-säädin
 • Ilman-/öljynerotinTuloilmansuodatin

Atlas Copco GA 5-11

Uusia öljytiivistettyjä GA 5-11-paineilmakompressoreja on saatavana 5kW:n, 7kW:n ja 11 kW:n malleina. Ne ovat energiatehokkaita ja luotettavia Workplace- paineilmakompressoreita, joiden kokonaiskäyttökustannukset ovat erittäin alhaiset. Nämä paineilmakompressorit on suunniteltu toimimaan ankarimmissakin ympäristöissä ja hiljaisesti 60-62 dB(A):n melutasolla. GA 5-11-sarja on suunniteltu ja valmistettu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 1217 mukaisesti, mikä varmistaa paineilmakompressorin luotettavan toiminnan. Lisäksi nämä yksiköt vievät erittäin vähän lattiatilaa ja niissä on uuden sukupolven Elektronikon®-säädin, joka sisältää runsaasti säätö- ja valvontatoimintoja kompressorin tehokkuuden ja luotettavuuden parantamiseksi. Vakiona nämä yksiköt on suunniteltu toimimaan ympäristön lämpötilaan 46 °C (115 °F) asti, ja niitä on saatavana itsenäisenä kompressorina (Pack) tai kiinteällä kuivaimella varustettuna (Full Feature).

GA sarjan kompressorit sisältävät seuraavat keskeiset osat:

 • Korkealaatuinen puristuselementti
 • IP55 (TEFC) -moottori, joka täyttää tai ylittää IEEE- ja NEMA Premium –tehokkuusvaatimukset ja jossa on kestovoidellut laakerit
 • Elektronikon®-säädin
 • Erittäin tehokas jälkijäähdytin
 • Kosteudenerotin
 • Imuilmansuodatin

Atlas Copco GA 15-26

Uusia öljytiivistettyjä GA 15-26 -paineilmakompressoreja on saatavana 15 kW:n, 18 kW:n, 22 kW:n ja 26 kW:n malleina. Ne ovat energiatehokkaita ja luotettavia Workplace- paineilmakompressoreita, joiden kokonaiskäyttökustannukset ovat erittäin alhaiset. Nämä paineilmakompressorit on suunniteltu toimimaan ankarimmissakin ympäristöissä ja hiljaisesti 67–70 dB(A):n melutasolla. GA 15-26 -sarja on suunniteltu ja valmistettu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 1217 mukaisesti, mikä varmistaa paineilmakompressorin luotettavan toiminnan. Lisäksi näissä yksiköissä on viileä kotelo, joka parantaa tehokkuutta ja vapaan ilman tuottoa. GA 15-26 -yksiköissä on myös uuden sukupolven Elektronikon®-säädin, joka sisältää runsaasti säätö- ja valvontatoimintoja kompressorin tehokkuuden ja luotettavuuden parantamiseksi. Vakiona nämä yksiköt on suunniteltu toimimaan ympäristön lämpötilaan 46 °C (115 °F) asti, ja niitä on saatavana itsenäisenä kompressorina (Pack) tai kiinteällä kuivaimella varustettuna (Full Feature).

GA sarjan kompressorit sisältävät seuraavat keskeiset osat:

 • Korkealaatuinen puristuselementti
 • P55 (TEFC) -moottori, joka täyttää tai ylittää IE3- ja NEMA Premium 
 • tehokkuusvaatimukset ja jossa on kestovoidellut laakerit
 • Elektronikon®-säädin
 • Erittäin tehokas jälkijäähdytin
 • Kosteudenerotin
 • Imuilmansuodatin
 • Full Feature sisältää integroidun jäähdytyskuivaimen.

Atlas Copco GA 30+ - 45

GA 30+-45 on huipputason ilma- tai vesijäähdytteinen, hiljainen ruuvikompressori laajennetuilla valvontaominaisuuksilla, Ne tarjoavat vankan raakailmanoton teollisuudessa sekä kilpailukykyisen energiantarpeen. Kompressori sisältää suorakäyttöisen ruuvielementin, jonka käyttövoimana toimii tehokas, täysin suljettu, tuuletinjäähdytteinen moottori, voitelu- ja jäähdytysjärjestelmän sekä öljyn-/vedenerottimen, asennettuna äänieristettyyn koteloon, missä äänenvoimakkuus pienenee. Äänenvaimennusjärjestelmän ansiosta on mahdollista pitää kompressoria työpisteen vieressä, jolloin asennuskustannukset pienenevät ja energiatehokkuus lisääntyy.

Nämä kompressorit on varustettu Atlas Copcon Elektronikon®-grafiikkaohjaimella, joka ohjaa ja valvoo kompressoria mahdollisimman tehokkaasti ja luotettavasti.

GA 30+-45 on lisäksi varustettu ilmankuivaajalla, joka poistaa kosteutta paineilmasta jäähdyttämällä ilman lähes jäätymispisteeseen ja poistamalla lauhteen automaattisesti.

Atlas Copco GA 37L-75 VSD+

Uusi mullistava GA 37L-75 VSD+ Vesijäähdytteiset kompressorit ovat täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, jotka lisäävät sen tehokkuutta, vähentävät energiankulutusta, alentavat äänenvoimakkuutta ja pienentävät käyttökustannuksia. Sen lisäksi se täyttää ja jopa ylittää kaikki nykyään sovellettavat standardit.

Innovatiivisella pystysuoralla muotoilullaan Atlas Copcon GA 37L-75 VSD+ Vesijäähdytteiset tuo mullistavan vallankumouksen kompressoriteollisuuteen.

Siinä on Variable Speed Drive+ taajuusmuuttaja vakiona, kompakti moottori ja pinta-alan tarve organisaation sisäisen suunnittelun ja iPM (interior Permanent Magnet) -teknologian ansiosta.

GA 37L-75 VSD+ Vesijäähdytteiset pienentää energiankulutusta keskimäärin 50 %: lla, ja käynnissäolo on taattu vaativissakin käyttöolosuhteissa. GA 37L-75 VSD+ Vesijäähdytteiset on tulevaisuuden paineilmakompressori, ja sen on suunnitellut Atlas Copco organisaation sisäisesti. Se asettaa uuden tason vuosiksi eteenpäin ja Atlas Copcon paineilmateollisuuden johtajaksi.

Nämä kompressorit on varustettu Atlas Copcon Elektronikon®-Touch ohjaimella, joka ohjaa ja valvoo kompressoria mahdollisimman tehokkaasti ja luotettavasti.

GA 37L-75 VSD+ Vesijäähdytteiset on lisäksi varustettu ilmankuivaajalla, joka poistaa kosteutta paineilmasta jäähdyttämällä ilman lähes jäätymispisteeseen ja poistamalla lauhteen automaattisesti.

Atlas Copco GA 55-75 FF

GA 55 75 on huippuluokan ilma- tai vesijäähdytteinen, vaimennettu paineilmakompressori, joka sisältää kattavat valvontatoiminnot. Ne antavat teollisuudessa vakaan vapaan ilman tuoton sekä kilpailukykyisen ominaisenergiankulutuksen. Kompressoripaketti sisältää ylivertaisen, suorakäyttöisen ruuvipuristuselementin, jota pyörittää erittäin tehokas ja täysin suljettu puhallinjäähdytteinen moottori, voitelu- ja jäähdytysjärjestelmän sekä öljyn-/vedenerottimen, joka sijaitsee äänieristetyssä, melutasoa alentavassa kotelossa. Vaimennuskotelo mahdollistaa Workplace-kompressorin sijoittamisen käyttöpaikan viereen, mikä minimoi asennuskustannukset ja maksimoi energiatehokkuuden.

Näissä kompressoreissa on Atlas Copcon Elektronikon® Graphic -säädin, joka mahdollistaa kompressorin säätämisen ja valvonnan mahdollisimman tehokkaasti ja luotettavasti.

GA 55 75 -kompressorin Full-Feature-versiossa on lisävarusteena kuivain, joka poistaa kosteuden paineilmasta jäähdyttämällä ilman lähelle jäätymispistettä ja poistamalla lauhteen automaattisesti.

Autamme sinua kaikissa paineilmaan liittyvissä asioissa

Ota yhteyttä