Helsingin Painehuolto HPH logo ilman taustaa sininen

Myynti:  044 036 7195

Päivystys:  050 566 2996

Huolto:  010 581 3450

Päivystys:  050 566 2996

Myynti:  044 036 7195

Huolto:  010 581 3450

Paineilmaputkistot

Paineilmaputkistot suunnitelusta toteutukseen

Mikäli tarpeissasi on päivittää nykyinen paineilmajärjestelmä tai suunnitella kokonaan uusi, kannattaa hanke aloittaa ottamalla yhteyttä meihin. Helsingin Painehuolto HPH Oy suunnittelee ja asentaa tarvitsemasi paineilmaputkistot vuosikymmenten kokemuksen tuomalla varmuudella. Saat meiltä kokonaisvaltaisen paineilmaratkaisun avaimet käteen palveluna. Myös pienemmät muokkaukset olemassa oleviin paineilmaverkostoihin hoituvat avullamme.

Takuuvarma ja edullinen AIRnet-paineilmaputkisto

Käytämme paineilmajärjestelmissämme laadukkaita alumiinisia AIRnet-järjestelmän putkia, liittimiä ja kannattimia. AIRnet Aluminium on tehokkain ratkaisu ilma- ja kaasuverkkoihin. Nopean ja helpon asennuksen ansiosta paineilmajärjestelmä saadaan toimintakuntoon ennätysajassa. AIRnet on paineilmaputkisto on vuotamaton ja ruostumaton. Sen putkilla ja liittimillä on 10 vuoden takuu.
AIRnet-putkijärjestelmä voidaan liittää mihin tahansa olemassa olevaan paineilmaputkistoon ja se voidaan muokata helposti eri toimialojen tarpeisiin. Kaikki AIRnet-komponentit ovat helposti säädettävissä ja käytettävissä uudelleen, joten verkon laajentaminen ja muokkaaminen tulevaisuudessa on helppoa ja kustannustehokasta.

AIRnet Aluminium on ISO 8573-1 -sertifioitu

Paineilman puhtaus on tärkeää lopputuotteen laadun kannalta. ISO 8573-1: 2010 -standardissa määritellään paineilman puhtaus hiukkasten, veden ja öljyn suhteen riippumatta siitä, mistä paineilmajärjestelmän osasta ilma mitataan.

Paineilmaletkut mittojen mukaan

Meiltä saat myös sekä määrämittaisia että mittatilaustyönä tehtyjä paineilmaletkuja haluamillanne liittimillä varustettuna. Valikoimastamme löytyvät myös tarvittavat letkukelat. Räätälöimme letkuratkaisun tarpeesi mukaan, olipa kyseessä yksinkertainen liitosjohto tai monimutkaisempi letkujärjestelmä.

Toteutamme putkistot myös muilla menetelmillä, mm. puristamalla, juottamalla (kupari), ja kierteyttämällä.

Autamme sinua kaikissa paineilmaan liittyvissä asioissa

Ota yhteyttä